babyset tripptrapp

Ik ben net de tripptrapp inelkaar aan het zetten…en nee mijn dochtertje kan er nog lang niet in maar was gewoon ongeduldig om te zien hoe die stond :mrgreen:Maar goed er zit dus zo’n babyset bij met een plastic ruggesteun.

Gaat er nu ook nog een kussen in???Die heb ik dus nog niet maar ik zie altijd dat die kussens door die houten spijlen gaan en dat gaat nu natuurlijk niet :?Duss iemand die mij kan vertellen hoe het zit???Overigens staat ie helemaal leuk bij onze eethoek hihi…nu nog een paar maanden wachten :mrgreen:

de kussen gaat er idd nog over het ruggesteun heen. Als je de kussen hebt moet 1 gedeelte wat los maken meestal gaat het dan wel

kussen is niet perse nodig, maar lijkt me wel handig als ze nog klein is…

@atje wrote:

Die heb ik dus nog niet maar ik zie altijd dat die kussens door die houten spijlen gaan en dat gaat nu natuurlijk niet :?


Als het goed is past het kussentje ook over de rugsteun. Als de rugsteun eraf is gaat het zoals je zegt door de leuning heen.

Ach so… ik dacht al ik zie ze altijd door de rugleuning heen…

Als dat het geval was zou ik het een beetje jammer vinden er een aan te schaffen :wink:Maar nu ga ik rustig even verder speuren op mp…zijn ze nog iets betaalbaarder!Thanx meiden! :-*

Wij hebben het altijd zonder kussen gedaan, en ging prima.