Babymutsjes 6-12mnd!

Hai! Wie heeft er nog een leuk babymutsje een maatje groter dan die ik hier thuis in grooote hoeveelheid heb liggen? K.ai krijgt nog vaak een mutsje van me op, maar ze worden te klein!

welke maat heb je thuis liggen dan?Ik heb hier nog wel een mutsje met maatje 62, maar ik denk dat die niet groot genoeg zal zijn.

ik heb er hier aardig wat liggeneen hele leuke gestreepte met rood en blauw voor een jongenen nog veel wittehoe groot moeten ze zijnje mag ze zo hebben

Ik heb hier (volgens mij :shifty: ) nog een rood/wit gestreepte van Lief! liggen. Veel te groot voor een pasgeboren baby, maar ik weet niet welke maat het precies is.Pb maar als je belangstelling hebt!

en anders eens kijken op de site van babywalz… daar staan ook veel mutsjes op.

Anders leuke bandana (bijv Rainbowbabies) misschien?Hier krijgt de jongste ook nog vaak een mutsje op, zeker in de draagdoek (vaak tegen de zon).Heb trouwens laatst bij Zeeman mutsje gekocht… die heeft 38, 40 en 42 cm in blauw, wit en roze geloof ik.

Bij het topic gratis (wel een paar pagina’s terug gaan) wordt een mutsje met hoofdomtrek 38 aangeboden door sassie1980. Volgens mij komt dat overeen met maat 80. Is dat niet wat?