Appingedam.. de hele midddag/avond hulpverlening bezig

om man te bevrijden. Naar nieuws, de man is overleden. Vanaf kwart over 3 allemaal sirenes van buitenaf korpsen van politie en brandweer om hulp te bieden.



Nieuws van nu.nl



http://www.nu.nl/binnenland/2719460/man-bedolven-muur.html



112appingedam http://www.nieuwsuitregio.nl/

112groningen http://www.112groningen.nl/



De hulpverlenenig is nu nog bezig, stoffelijk overschot is geborgen,

daarna wellicht onderzoek over het gebeuren…



Condeoleance voor de na bestaanden,



Sterkte voor de hulpverleners die er allemaal bij betrokken waren

heel heel triest dit…we zagen de hulpverlening er heen gaan, achteraf denk je dan, sta ik daar leuk bij de appie hein, gezellig met mn meissies een boodschapje doen , en nog geen 100 meter verderop voltrekt zich een groot drama

vanavond zag ik toen ik mn dochter ophaalde bij de franse school de ambu vertrekken en de politie ook, toen dacht oh misschien valt t dan wel mee

maar zo zat t dus niet

heel triest :kaars:

Ik stond ook zo’n klein stukje verderop. Buiten naast de Albert Heijn.

Wendy en ik hebben gezien bij de trauma heli die landde.

We zijn gelijk vertrokken naar huis.

Later gevolgd via 112 sites en twitter. En via de melding zag je uitrukken vanuit Veendam, later groningen en haren, een grip 1 ( commandopost)



En ja later was de heli weg ( traumaarts bleef achter) en de ambu’s stonden er nog. Ook later reden die weg , op twitter stond toen al dat ze eindelijk ( na 4,5 uur ! ) de man hadden berijkt maar dat hulpverlening niets voor hem kon betekenen.



Even later was de brandweer appingeda, commandant die het bevestigde dat de man is overleden en even na die tijd dat het lichaam werd geborgen.



Heel dichtbij mijn huisje speelde dit af, vreselijk al die sirenes en het er bij langskomen een aantal keer op de dag bezig zien van de hulpverlening. Hard werken en triest afloop

:cry:



:kaars:

bah, naar hoor. wellicht is het een papa. Ik ben ook 42. Dat is toch geen leeftijd om dood te gaan. zeker niet door zo’n ongeval.