Al jaar bezig met zwanger worden. Steeds andere problemen

Hoi dames,
Dit is mijn eerste post dus beetje kijken hoe ik het moet beginnen.
Mijn vriend(20) en ik (19)die ondertussen nu bijna 3 1/2 jaar samen zijn proberen al sinds mei 2018 zwanger te worden.
Ik ben in mei gestopt met de pil waarna ik veel pijn kreeg in mijn onderbuik met hele heftige steken waardoor ik bijna niet meer kon staan, en uitblijven van de ongesteldheid. Na een aantal x weggestuurd te worden door de huisarts die het postpil noemde heb ik na aandringen van mijn moeder toch een echo kunnen krijgen. Hier kwam uit dat ik een cyste had van 3 cm.
Na een paar maand is de cyste geknapt maar verbeterde het niet. Weer een paar echo’s gehad maar niks te zien. Ik moest van mijn gynaecoloog een aantal maanden afwachten om te zien of mijn cycles weer normaal zou worden.
Na bijna 6 maanden wachten weer een afspraak gepland bij de gynaecoloog, maar nu bij een nieuwe dame gezien mijn eigen met pensioen.
Weer een echo gemaakt waar bij een volgroeid eitje van 2.2cm in de ene eierstok en meerdere eitjes in de andere eierstok. Na de echo bloed laten afnemen.
Ik heb dinsdag de uitslag gekregen van mijn bloedonderzoek en daar kwam uit dat mijn lichaam hormonen aanmaakt voor het geven van borstvoeding waardoor ik dus niet zwanger kan worden.
Ik heb vandaag mijn medicijnen opgehaalt en begin vanavond met het innemen van norpolac.ik moet met 3 maanden weer naar mijn gyneaceloog voor check up.
Iemand anders die ook dit soort problemen heeft of ervaringen met norpolac?