http://www.telegraaf.nl/etenengenieten/4195777/7_manieren_om_gezonder_te_eten.html?p=10,2
Bron: de Telefgraaf.
Wie weet welke aardappelen in schil je het beste kunt gebruiken?
Charlotte, Red Rooster, nieuwe aardappeltjes, zoete aardappel.
Zelfs de grote aardappel die je poft is lekker met schil en al. Ik schil eigenlijk nooit mijn aardappelen.
Dus die haal je er na het koken ook niet af??
Gekookte aardappelen eet ik nooit in schil. Maar als ik aardappels in de oven maak dan neem ik gewoon hardkokende aardappelen die ik (nadat ik ze schoongeboend heb) eerst even kook (5 minuten ongeveer). Dan snij ik ze in partjes, gooi ze in een ovenschaal met een rode ui door vieren gedeeld en wat knoflookteentjes en sprenkel er wat olijfolie over. Dan gaan ze ongeveer 20 tot 30 minuten in de oven. Erg lekker!
@Danja wrote:
Dus die haal je er na het koken ook niet af??
Nope. De aardappels worden schoon geboend en met schil en al gekookt en gegeten.
Rooseval aardappelen! :drool: