36 jarige moeder uit Zutphen omgekomen

EEFDE - Door een botsing tussen een auto en een trein op een onbewaakte spoorwegovergang in Eefde (Gelderland) is zondagavond een 36-jarige vrouw uit Zutphen overleden. Haar twee dochters van 4 en 6 jaar, die ook in de auto zaten, zijn lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

Dat meldde een woordvoerster van de politie.De automobiliste zag de trein vermoedelijk niet of te laat naderen. Nadat de auto was geraakt, schoot deze de berm in. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen.In de trein raakte niemand gewond. De passagiers zijn met bussen verder vervoerd. Mensen die op een nabijgelegen sportveld getuige waren van de botsing werden opgevangen in een brandweerkazerne.Door het ongeval kwam het treinverkeer tussen Zutphen en Winterswijk enige tijd stil te liggen. De Inspectie Verkeer en Waterstaat stelt een onderzoek in naar de aanrijding.

Ik hoorde dit bericht en het greep me toch zo aan.

Die arme kindjes en hun papa. Hun moeder en vrouw zo uit het leven gegrepen :frowning:Het raakte me ook omdat ik over 1 jaar een 36 jarige moeder met 2 kinderen van 4 en 6 jaar ben. :shifty:Mijn medeleven gaat uit naar haar man en 2 kinderen en verdere familie :kaars:

:kaars:Bah, wat een naar verhaal.

Wat triest.Ik vind ze ook zo eng die onbewaakte spoorweg overgangen.

Jeetje ben opgegroeit in zutphen… :kaars: