1e kwartaal 2007 stoppers | al 15** zwanger nog 7 tegaan #17Ons show-topic: http://www.kindjeopkomstforum.nl/viewtopic.php?t=40674&postdays=0&postorder=asc&start=0

"Persoonlijk-stukje"


Amy82: Ik ben Eveline, 25 jaar en woon in Spijkenisse. Woon sinds augustus 2004 samen met mijn vriend. Rond kerst hebben we besloten te stoppen met de pil, dat is in februari definitief gebeurd. Mijn hobby's zijn webdesign, voetbal en skeeleren. Ik ben zwanger van mijn eerste kindje, volgens eigen berekeningen zal het rond 16 januari geboren worden. spannend!!
Helaas een miskraam gehad. :**:


Angel & Luna: Ik ben Angelique 26 jaar (27-12-1980) al 7 jaar (13-11-1999) met Darius (27 jaar) waarvan 1 jaar (3-10-2005) getrouwd.
Hebben samen een dochtertje, Luna (27-11-2005)
Wonen in Rotterdam. In januari gestopt met de pil, hobby's: m'n dochter en de computer

Beitsche: Hay, Mijn naam is Yvonne(Beitsche) en ik ben 21 jaar. In mei wordt ik 22. Mijn vriend en ik gaan op 1 juni dit jaar trouwen. :dance: :dance:
We zijn net gestopt met de pil. We gaan voor onze eerste.
We wonen in Friesland.

Ejb: Ik ben Edith-José, 31 jaar en ben bijna 2 jaar getrouwd en al 11 1/2 jaar samen met m'n hubbie. We hebben samen een zoontje, Elliott, hij is geboren op 16 september 2006. We hebben eind januari besloten weer voor een tweede kindje te willen gaan, doordat ik borstvoeding geef was ik nog niet ongesteld geweest. 12 Mei ben ik voor het eerst weer ongesteld geworden, dus eindelijk weer een goede kans om zwanger te worden :dance:

Esther28: Ik ben Esther, inmiddels 29 jaar (30-11-1977), bijna 7 jaar samen met Erwin, waarvan al bijna 5 jaar getrouwd (21-06-2002).
Wij zijn de trotse ouders van Noa Rosalie (18-01-2005) en nu zwanger van een Brusje voor Noa!
Ik werk 2 dagen in de week op een assurantiekantoor en daarnaast doe ik thuis de boekhouding voor ons bedrijf.
Verder zijn mijn hobbies: leuke dingen met Erwin en Noa doen, lezen, tv-kijken, Kokken, met vriendinnen kletsen, winkelen enz.

Francis:Ik ben Francis 25 jaar ik ben getrouwd en heb nog net op mijn 20ste mijn zoontje Brian gekregen.
Ik ben militair van beroep en mijn hobbys zijn ballet muziek en de pc.

Hellen: ik ben 28 jaar (29-6-1978) Sinds 4-2-1993 heb ik een relatie met mijn huidige man, Bert. Sinds 29-4-2005 zijn we getrouwd. Op 9 Augustus 2006 zijn we ouders geworden van onze dochter Dionne.
Ik ben werkzaam als leerkracht basisonderwijs. Ik geef les aan een groep 3. (Sinds de geboorte van Dionne wel nog maar voor 1 dag per week.)
31 mei krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Dan gaan we verbouwen en verhuizen. We gaan dan weer terug naar Limburg.
Vanaf 15 februari 2007 heb ik de pil in de kast laten liggen. Helaas ben ik nog niet ongi geweest, dus een NOD heb ik niet.

Karin1981: Ik ben Karin 25 jaar (14-dec-1981) Ik ben sinds 29 september 2006 getrouwd met Erwin. We zijn in juli 2007 7 jaar bij elkaar. We hebben al maanden kinderwens en sinds deze maand toch maar de stap genomen. 6 maart was mijn laatste pil. Ik werk op een naschoolse opvang in Groningen. Erwin is procesoperator in Groningen.

LadyC:Ik ben Carine, 28 jaar en woon in Baarn met mijn man Brian. We zijn 1 september 2006 getrouwd en nadat we 1 februari zijn gestopt met de pil werd ik gelijk zwanger. Ik ben uitgerekend op 10 november. :inlove:
Ik werk in een ziekenhuis op de afdeling Automatisering. Mijn man werkt ook in de IT. Mijn hobbies zijn wedstrijddansen (stijldansen) en computeren :think: :D .

Loessie: hoi ik ben loessie woon in noord holland en ben 25 jaar.
woon al 3 jaar samen met mijn vriend en we zijn in januari gestopt met de pil
en hopen dit jaar nog een klein wondertje in ons armen te mogen sluiten.
mijn hobby,s zijn onze huisdieren (hond en kitten) wandelen ,kokken en computeren.

Mar26: Ik ben Marieke, 28 jaar. Woon in Noord-Holland en ben al 7 jaar samen met Sander. Op 10 december 2005 is onze zoon Thijs geboren. Sinds februari gestopt met de pil om aan een brusje voor Thijs te werken. Ik werk in het ziekenhuis als I.c. verpleegkundige.

Missygirl: Ik ben Hennie de Vries ben 23 jaar (13-07-1983 jarig) en woon nu al iets meer dan 2 jaar samen met Marcel Bekooij ook 23 jaar (mijn allerliefste vriend)...
Ik woon in het hoge noorden (friesland)...
In september heb ik mijn mirenaspiraaltje laten verwijderen en we gaan ons eerste kindje.....
mijn hobby's zijn... kokken : , wandelen, lezen, koken, stijldansen, tv kijken, muziek luisteren, praten :mrgreen:...

Noémi: 27 jaar en sinds december 2006 getrouwd met manlief. Na onderzoeken bij de gyn, bleek ik geen eisprong te hebben. Gyn schreef clomid voor en we zijn begonnen met 50mg.

Sabje25: Ik ben sabine ben 25 jaar( 17-12-1981) Ik woon samen met rik 29 jaar (02-09-1977) we kennen elkaar in maart 2 jaar. We hebben 1 jan '07 besloten om de pil laten staan. ik had 28 dec net me laatste pil geslikt. en 1 jan zei rik dus tegen mij slik hem maar niet weer!! Goede start voor het nieuwe jaar. Ik werk als ass begeleidster bij een stichting voor verstandelijke gehandicapten,ik werk 28.8u en doe daar naast nog een opleiding. Rik werkt met verlichting en computers.

wil je in het lijstje of heb je een wijziging of wil je nog in het "Persoonlijk-stukje" stuur even een pb-tje

dan zeg ik het hier nog even:Ik heb Thijmen gespamd :inlove:

Meld

aardig angel, om zo die andere topic voor mijn neus te sluiten :mrgreen:mn collegaatje die over 4 weken is uitgerekend, belde even om te vragen hoe het ging… lief!ga nu thijmenspam kijken :inlove:

Ja, heb al naar de foto’s gekeken, heerlijke foto’s van Thijmen!

ja uh Amy ik heb het nog gezegt van te voren hoorgaat ook ff Thijmen spam kijken :wink:

Wat lief van je collegaatje Amy!

tja, was net te laat daar om nog ff te reageren :mrgreen:ja lief he noémi!heb vannacht nog zo stom gedroomd… :doh:

mijn andere collegaatje, die vorige week zoontje Lorenzo kreeg, had ik na een hele tijd niet meer gezien… vroeg ze hoe het met mn zwangerschap was, ik zei dat het hartstikke goed ging! Waarna ik me later bedacht dat ik natuurlijk een mk had gehad :doh:en de 2e droom vanacht was dat ik een smsje van mn schoonzusje had gehad, dat die een echo had (is niet eens zwanger), en dat het kindje niet goed was ofzo :eh:

zo, iedereen is ook weer online :mrgreen: :mrgreen:

Zo lijkt het net of niemand wat te doen heeft :lol:Joseetje het valt wel op hoor iedere dag zo vrolijk hier verschijnen :mrgreen:Noemi: baas weer uitzicht?Francis: klinkt heerlijk de hele maand juli vrij zijn :wink:Iemand had het over voor de laatste keer na het buitenland :think: volgens mij Amy? wij gaan ook voor het laatst vliegen en daarna zal het wel met de auto naar Italie gaan net als de rest van nederland :mrgreen:

ik vertik het om een caravan en een tent aan te schaffen, ik hou niet van kamperen!! * zeg ik nu*

Gerdy, Nee wij gaan niet naar die camping :mrgreen: deze is nog mooier, De Kleine Wolf heet het.Amy , Ik krijg er toch geen familie bij he :stuck_out_tongue:Ik ga ook ff foto kijken…

idd lief van je collega Amyvreemde droom… :mrgreen:

Amy, in je dromen verwerk je het precies een beetje.Francis, 4 weken vrij? Pff, maak me nog even jaloerzer … :mrgreen:Bigsby, ja eventjes … en net was hij opeens terug :shock:

Nu weer weg :mrgreen:

@bigsby wrote:

zo, iedereen is ook weer online :mrgreen: :mrgreen:

Zo lijkt het net of niemand wat te doen heeft :lol:


heb jij wel wat te doen dan :P

ik zit te wachten op m'n ouders dan gaan we weer gezellig met z'n allen boodschappen doen

ja raar he :mrgreen:francis; nee ander collegaatje hahahahahahhahaha :wink:monique; ja mijn vriend wil als we een kleine hebben de eerste tijd niet naar het buitenland :eh: maar als er elk jaar een hittegolf komt… :mrgreen:iedereen weer online ja, ik heb alleen een leuke klus vna mn vriend gekregen: ramen wassen :silenced:

hahaha noémi mijn moeder vind dat pinguinplaatje van msn eng, dacht dat het ratten waren :eh: :think: :doh: :mrgreen:*en hij is gejat :mrgreen: *

Whihihi, het is nog zo’n leuke plaatje! Is van Happy Feet!

joh is toch hartstikke leuk ramen zemen :liar: :liar:

ja hij is leuk ja!! ik ben dol op pinguins :mrgreen:

baas is er weer :?

angel, kom je ff over van r’dam naar spijkenisse? erasmuslijn of calandlijn, ajb :mrgreen: en het wordt hierbuiten grijs, volgens mij gaat het regenen :eh: dan heeft ramen lappen ook zoveel zin :think: :liar: