Welke zorgverzekering is goed voor bevallingen, kraamzorg ?

wie heeft zich in de aanvullende verzekeringen gestort met betrekking op kraamzorg, IVF, bevallingen en kan mij vertellen welke maatschappij daarvoor veel vergoeden.

Want er is zoveel verschil in de aanvullende verzekeringenOmdat ik bezig ben om voor het eerst zwanger te raken ben ik niet zo op de hoogte van wat belangrijk is en niet. :think:

zilverenkruis

die vergoed alles

aanvullend

ja maar dan wel pakket 4 toch???heb het even vluchtig doorgelezen…

Puk

Volgens mij moet je inderdaad het 4-sterrenpakket hebben, ik heb het 3 sterrenpakket en voor kraamzorg moet ik dus een eigen bijdrage betalen. Dit kan varieren van 3,50 per uur (als je het door ZK laat regelen, wat ik ook gedaan heb) tot 8,50 per uur (als je het niet door ZK laat regelen maar zelf een kraambureau uitzoekt).Ik ga er na de kerst even over bellen.

Je mag tot 1 maart je huidige polis ook nog wijzigen toch?

Ik zit er over te denken een 4-sterpolis van te maken.

Ik heb ook Zilveren Kruis. Ik hoef helemaal niets te betalen bij het 4 sterren pakket. Ook de eigen bijdrage wordt 100% vergoed. Ik heb van het Zilveren Kruis te horen gekregen welk kraamzorgbureau ik kon bellen en dat heb ik ook gedaan. Ik zat en zit nog steeds bij ZK. Ik vind het prima zo. Ik weet tenminste wat ik aan hun heb. Dus denk ook wel dat ik bij ze blijf.