Uitgerekend in oktober 2019

#8

Dit bericht kwam ik vandaag tegen op het ad.

Zwangeren opgelet: er zit te weinig calcium in multivitaminepillen

https://www.ad.nl/wetenschap/zwangeren-opgelet-er-zit-te-weinig-calcium-in-multivitaminepillen~a44a3b40/

Slikken jullie naast foliumzuur ook nog andere aanvullende supllementen?

En hoe gaan jullie om met het drinken van koffie?

1 like
#10

Hallo,

Ik ben een jonge mama die nu 6 weken en 3 dagen zwanger is, ik vroeg me af of iemand een middeltje wist tegen misselijkheid ?

1 like
#11

De symptomen die jij ervaart komen erg overeen met die van mij.

1 like
#12

Ik vind dit echt vreselijk, heb al 2 kinderen en bij beiden heb ik me nog nooit zo slecht gevoeld. Op t moment drink ik alleen nog maar perzikthee en eet ik amper nog. Hoe hou ik het vol…

1 like
#13

Hoi, wat een leuke berichtjes. Ik ben nu 6,5 week zwanger en 31-10 uitgerekend van ons eerste kindje, heel bijzonder. Over twee weken krijg ik de eerste echo. Heb eigenlijk tot nu toe alleen last van hele gevoelige borsten en afentoe wat krampjes en vermoeidheid. Ben soms wel heel onzeker over wat er allemaal in mn lijf afspeelt, maar hoort erbij zoals ik overal lees, vooral met een eerste kindje. Hoe is dat bij jullie en hoe gaan jullie daarmee om? Groetjes, Elise

1 like
#14

Hallo allemaal, wat leuk om ervaringen te delen.
Als alles goed gaat ben ik rond 29 oktober uitgerekend! Dit is m’n eerste keer en ik merk dat ik heel realistisch ben, “het kan nog steeds fout gaan”.

Vandaag dus 7 weken zwanger en volgende week de eerste echo. Ik kan niet wachten en ook ik vind het allemaal heel langzaam gaan. Ik twijfel nog steeds of het wel echt is, het voelt nog steeds zeer onwerkelijk, maar die 2 testen zullen toch zeker wel gelijk hebben denk ik dan… ik merk dat ik toch echt behoefte heb aan het bewijs van die echo…

Ik voel me op zich wel oké. Ik eet zo’n 8 keer per dag kleine beetjes om te zorgen dat de misselijkheid niet de overhand krijgt. M’n darmen en maag zijn vervelend en de vermoeidheid is ook te voelen en onverwachte bewegingen voel ik onderin m’n buik.
Wat ik wel echt irritant vind is dat m’n hartslag al een week of 3 veel hoger is dan normaal. M’n huisarts zegt dat het er bij hoort en ze maakt zich geen zorgen, maar het heeft wel effect op verschillende dingen.

Zijn jullie ook constant aan het zoeken naar informatie over de groei van je kleintje?

#15

Als ik het goed heb heeft een aantal van jullie inmiddels de eerste echo gehad, hoe was dat?

#16

Hoi allemaal, wat leuk eindelijk een forum te vinden dat nog on-topic is! Ik ben uitgerekend op 24/10. Het is ons eerste kindje en we kijken er erg naar uit. Hebben jullie al veel gekocht voor jullie kleintje? Ik heb mij al goed laten gaan qua kledij en babyspulletjes, het is gewoon zo schattig!
Eind deze week ga ik dan voor de eerste keer naar de gynaecoloog, wat kan ik verwachten?
Ik heb op 6 weken wel een pret echo laten maken om gerustgesteld te zijn. Dat was een fijne ervaring.

2 likes
#17

Hier ook zo hoor, bij alles dat ik voel ga ik meteen op Google zoeken wat en hoe.

2 likes
#18

Hai ik ben 11 weken en 3 dagen en ben 4 oktober uitgerekend. Ik heb ook last v borsten en last van mn heupen snachts. Dit had k al vznF 6 weken. Niet fijn en ook mijn maag doet vervelend. Maar k moet nog even…leuk he zwanger zijn??

1 like
#19

Hoe ver ben je als je naar de vk gaat ?? Gr

#20

Hoi hoi, ik heb nog niks gekocht, ik wacht eerst de echo af, komende woensdag ben ik aan de beurt :tada: en dan kijk ik verder :slight_smile:
Ik kan je niks vertellen over wat je kunt verwachten, voor mij is ook alles nieuw :smiling_face_with_three_hearts:

#21

Ik zal exact 9 weken zijn

#22

Ja alles is zo spannend en nieuw hè

#23

Ik heb precies hetzelfde als jij, maar vooral omdat ik ook maar zo weinig last heb van kwaaltjes (gevoelige borsten, vermoeidheid en heel afentoe een vlaag van misselijkheid) ben dus heel erg uit aan het kijken naar aanstaande maandag, dan heb ik de eerste echo en wordt het werkelijkheid. Tot nu toe nog niks gekocht, wil eerst zeker weten dat alles goed is. Spannend!!

#24

Ja doe ik ook, maar probeer het wel zo min mogelijk doen want in sommige gevallen kun je jezelf anders gek maken denk ik. Bij hele erge twijfel toch het beste om de vk te bellen, die stellen het beste gerust

#25

Ik ben uitgerekend in oktober en in blije verwachting van een tweeling! Voel me tot nu toe de hele zwangerschap goed, soms wat vlaagjes misselijkheid gehad en wel erg moe! Ben a.s. donderdag 11 weken zwanger. Inmiddels al 3 echo’s gehad, dit ivm het IVF traject wat we gevolgd hebben. Groetjes xxx

2 likes
#26

Vanmiddag de eerste echo gehad! :heart:
Het hartje was al te zien :slight_smile: en het klopte goed. De dame vond het er goed uit zien :tada:

#27

ik ben momenteel 12 weken en 2 dagen zwanger.
voel me super,enkel last van hartkloppingen.
ondertussen 2kg bijgekomen

1 like
#28

Wat een mooi en fijn nieuws! :smiling_face_with_three_hearts: Ik moet nog even geduld hebben, aanstaande maandag ben ik aan de beurt!

1 like