Uitgerekend in maart 2020

Ha chertje, spannend he? Snap je helemaal! Ik had rond jouw tijd een beetje gevoelige borsten maar verder ook niets. En ik zat de hele tijd maar te hopen dat ik misselijk werd. Nou dat is helemaal goedgekomen haha… vanaf 7 weken een beetje misselijk s nachts en s morgens en nu 9w5d en laatste week hele dagen misselijk en zo moe dat ik ook hele dagen in bed lig. Gelukkig heb ik vakantie!

Het zegt dus volgens mij heel weinig. En eerste weken zijn gewoon heel spannend. Mij hielp het om elke dag te denken: “yes weer een dag zwanger!”. En heel langzaam kruipt de tijd dan voorbij… ik kan niet wachten tot 12 weken echo die we 26augustus hebben. Dan kan voorpret echt beginnen :slight_smile:

Succes!!

1 like

Oja ik had bij 6 weken wel ontzettend buikpijn, bandenpijn denk ik. Dat was echt naar en spannend, maar ook goed gekomen voorlopig :slight_smile:

Jaaa dit heb ik ook allemaal! Snap je dus precies. Mijn zus had vanaf het eerste moment “een connectie” toen ze zwanger was. Maar heb ik dus helemaal niet haha… voel me wel heel misselijk, maar nog niet het gevoel dat er een baby in mn buik zit. nou ja ook wel goed om een beetje nuchter te blijven. We hebben nog lang genoeg voor de voorpret :). Ik kan me er ook nog niets bij voorstellen dat we volgend jaar een gezinnetje zijn als alles goed gaat! Denk dat het vanaf 12 weken echo meer komt, omdat we dan ook bezig gaan met kinderkamer etc, wat denk jij?

Ja dat vind ik ook echt zo raar! Vooral dus omdat je niks ziet, maar er wel “iets” ter grootte van een vijg in zit :see_no_evil: Ik las vandaag dat mijn baarmoeder nu zo groot is als een kleine watermeloen… ik dacht echt HOE DAN :scream:

Maar ik denk inderdaad dat je gelijk hebt dat het vanaf de 12 weken echo allemaal wat echter wordt. Voor mij nog een weekje wachten… spannend!

Je had al wel de eerste echo gehad toch? Hoe vond je dat?

Ah ja ik snap dan wel dat je afdwaalt tijdens je werk. Ik werk op een kinderdagverblijf dus ben eigenlijk de hele dag wel aan het rennen waardoor ik er (een heeeeeel klein beetje) minder aan denk dan als ik in het weekend thuis ben.

Ik had vandaag voor het eerst alleen ochtend misselijkheid ipv de hele dag. Voel me herboren hahah :yum:

Fijn dat je je vandaag wat beter voelt, als je je nou nog een keer rot / onzeker voelt mag je altijd hulp vragen bij mij he! Je bent niet alleen!! Zou je het nou vandaag aan je beste vriendin vertellen?

Dankje Yvo voor je reactie! Stelt me weer wat meer gerust. Vandaag was ik gelukkig een stuk vrolijker en had ik er weer vertrouwen in!
Hopelijk staat mij die misselijkheid niet te wachten… lijkt me heel lastig!
Lukt het je wel om er mee om te gaan?

Je tip ga ik zeker proberen erin te houden! Wie weet helpt met mij ook wel makkelijker deze wachtende dagen door :blush:

Super lief van je!! Zal ik zeker doen. En andersom mag dat natuurlijk ook :slight_smile:

Oooh wat fijn dat je vandaag niet heel de dag misselijk was! Dat scheelt denk ik echt een hoop!
Dat is toch echt wel een kwaaltje wat het minst prettig is lijkt me…

Vanavond vertel ik het inderdaad aan een van mijn beste vriendinnen. Ze heeft een kitten sinds een week dus ik ga zogezegd op “kraambezoek”. Ik geef dan een kaartje met gefeliciteerd met Loes! Ik ben vandaag bij jou op kraambezoek, kom jij over 8 maanden ook bij mij op kraambezoek?

Woensdag zie ik mijn andere beste vriendin en daar wil ik jou ideetje op toepassen :blush: ben zooo benieuwd naar hun reacties!

Joeeepie, weer een week verder!

We hebben het inmiddels aan de eerste mensen verteld, en iedereen is zooo ontzettend blij voor ons! Zo leuk om te zien wat het met mensen doet. Onze ouders worden allebei voor de eerste keer opa en oma dus die zijn door het dolle heen! Gelukkig heb ik alles gefilmd :slight_smile:

Mijn man is zelf ook mega enthousiast dus hij praat zelf net zo veel erover hihi. Hij wordt steeds heel vroeg wakker omdat hij dan over de babykamer aan het nadenken is zegt hij haha. Wellicht dat de praatjes over een paar weken (als het wat “normaler” wordt) zat wordt🙈

Ondertussen nog steeds wel weinig klachten (aan de ene kant heel fijn!), alleen wat meer gevoelige borsten. Hoe is het met jullie “klachten” tot nu toe?

Hee Lian,

Hoe gaat het nu met je?
Al meer aan het idee gewend?

Ik ga er steeds meer aan wennen… vannacht had ik ineens hele erge krampen, soort menstruatieachtig… toen was ik wel even bang. Maar nu gaat het op zich wel weer dus ik denk niet dat ik me zorgen hoef te maken…

Hoe is het met jouw kwaaltjes? Wordt het al wat minder? :blush:

Hey!

Ja tijdje niet gesproken inderdaad! Ik heb ook van die krampen gehad, mijn verloskundige zei dat het komt omdat je baarmoeder nou eenmaal groeit.

Ik ben morgen 12 weken zwanger, yessss! Eindelijk ook weer een echo en dan gaan we de definitieve datum bepalen. Spannend! Mijn klachten gaan steeds beter, dit weekend was het weer erg heftig maar deze week gaat het eigenlijk wel heel goed!

Hoe voel jij je over het algemeen?

xxx

Aaah 12 weken alweer!! Super fijn! De eerste drie maanden zitten erop :grin::tada:

Fijn dat het ook steeds beter met je klachten gaat!
Bij mij gaat het ook nog steeds goed, buiten de menstruatieachtige krampen om. Maar goed dat hoort er denk ik ook bij.

Ben benieuwd naar je echo, laat je het even weten?

Ik heb het vandaag nog over die krampen gehad en mijn verloskundige zegt inderdaad dat je baarmoeder “gewoon” groeit. Als ik zie hoe groot ons kindje is geworden snap ik ook wel dat we er last van hebben want hoooooly moly ik heb een reuzekind :heart_eyes:

Zou je de echo willen sturen maar ik wil mijn gegevens liever niet hier in het openbaar zetten :grimacing:

Wanneer had jij nou ook alweer de echo?

Hi Lian,

Ah super leuk dat je je kindje hebt kunnen zien! Ben heel blij voor je!

Bij mij is het helaas foute boel… :cry: ik heb gister heel de dag bloedingen gehad dus ik ben bang dat het bij mij een miskraam is geworden. Ik word vandaag gebeld door de verloskundige voor een spoedecho. Maar ben bang dat het al gebeurd is…

Ah lieverd wat erg voor je…
Ik heb dat rond de tijd dat jij bent ook gehad, dus het hoeft niet fout te zijn. Niet te erg hopen nu, ga er alsjeblieft neutraal heen voor zover dat kan :frowning:
Hou er rekening mee dat het wss wel vaginaal moest, dat had ik ook. Voel je helemaal niks van!

Laat je me alsjeblieft iets weten?
Ik duim met je mee :heart:

Heb net mijn echo gehad en helaas was er inderdaad een lege baarmoeder te zien…

Nu een plekje proberen te geven en hopelijk heb ik snel weer een normale cyclus…

Bedankt voor je medeleven❤️

Heel veel sterkte met jullie verlies.
Ik denk aan je :four_leaf_clover:

1 like

Oh cher, wat verdrietig! Heel veel liefs en sterkte. Ik duim voor een snelle cyclus :orange_heart::orange_heart::orange_heart:

1 like

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier en heb al jullie berichtjes een beetje gelezen. Heel veel herkenbare verhalen en gedachtes. Ik ben tussen 10 en 20 maart uitgerekend, verloskundige denkt 15 maart. Donderdag 12 weken echo. Al wel een 160 bpm hartje zien kloppen met de 8 weken echo. Dus hopelijk is komende donderdag alles in orde!

Het is mijn eerste, en ook totaal onverwachts, dus alle veranderingen en hormonale schommelingen geven me een lekker heftige rollercoaster ride! Daarnaast lig ik sommige dagen uren in bed als een slappe vaatdoek, dus dan ga ik maar info lezen over baby’s.

Jullie hadden een whatsappgroep, weet niet of je daar een bekende voor moet zijn ofzo. Maar ik vind het wel leuk om mee te doen if possible! Ik heb genoeg klachten en vreugde om te delen en ben ook heel benieuwd naar alle andere verhalen.

Groetjes,

Simone

Gefeliciteerd Simone!! Ik geloof dat die appgroep vol zat! Maar ik wil ook wel in een appgroep, dus misschien kunnen we een nieuwe starten? Lilian ook iets voor jou?

Succes met de echo morgen!

Ben hier al een tijdje niet meer geweest ten eerste allemaal gefeliciteerd met jullie zwangerschap
Een appgroepje lijkt me ook heel leuk