Uitgerekend in april 2020

Gefeliciteerd allemaal!

De steken in de lies komen mij ook bekend voor. de ene dag wat minder dan de andere. ik mag 28 augustus naar de verloskundige voor de intake en eerste echo. waarschijnlijk gaat de tijd nu kruipend voorbij. de eerste weken zijn gewoon zo spannend. zodra je de eerste echo hebt gezien voel je je een stuk zekerder.
leuk om elkaar zo op de hoogte te houden vooral omdat we in dezelfde weken uitgerekend zijn.
hopelijk blijft het bij iedereen goed gaan :four_leaf_clover:

2 likes

blij te horen dat ik niet enige mee steken ben! was onzeker en vandaag toch nog eens een dure digitale test gekocht en opnieuw zwanger! heel raar want bij men vorige zwangerschap (nu2j geworden) had ik zo duidelijke tekens! en nu voel ik zo goed als niks.
mag 3 september bij de gyneacoloog!en ga vandaag bij de dokter men bloedwaarden trekken. hopelijk stellen die zaken me dan veel meer gerust! :wink:

1 like

wachten duurt lang hè :roll_eyes:.
voel me vandaag super moe en vanmorgen ook huilen over een meningsverschil met mijn zus :see_no_evil:. ik schaamde me kapot :sweat_smile::sweat_smile:. maar ja hoort erbij, als dat alles is :slight_smile:.

Hoihoi! Super fijn dat dit bestaat, vroeg mij namelijk al af of de steken ‘normaal’ waren. Ik ben er vorige week achtergekomen dat we onze eerste kindje verwachten nadat ik 3testen had gedaan haha. Omdat ik het niet kon geloven heb ik een dag later nog maar een keer een test gedaan en achteraf gezien hadden we dat geld beter kunnen uitgeven aan babykleertjes want er stond weer zwanger op. Wij hebben 28aug onze eerste echo en ook vinden dit echt mega spannend. Ik denk eigenlijk vooral omdat je dan nog zekerder weet dat je zwanger bent en dat het goed gaat en er een hartje klopt?! Volgens de app ben ik 15april uitgerekend dus ben benieuwd!

Ik vraag me af hoe jullie partners reageerde op het grote nieuws? Blij, verbaasd of stiekem toch erg onverwachts (ondanks dat ze erbij waren haha)?

Groetjes Nadia

Hi Nadia,

Gefeliciteerd! En wat fijn dat je al zo snel je eerste echo hebt :blush:
Ik heb mijn eerste echo 27 augustus en ben 9 april uitgerekend.

Mijn man was heel blij! Hij had het zelf eerder door dan ikzelf haha. Ik had totaal geen zwangerschapsymptonen dus ik dacht niet dat het raak was. En op mijn NOD dacht ik dat het nog zou komen. Mijn man wilde dat ik een test deed en ja hoor… een licht streepje. Toen dacht ik alsnog dat het streepje te licht was en het dus niet zo was. Maar mijn man was al overtuigd: ik was zwanger! De volgende dag een clearblue test gedaan en daar stond idd ook op “zwanger”!

Hoe ging dat bij jou?

hier was mijn vriend ook heel blij. duurde wel dagje om door te dringen.
Voorlopig heb ik nog altijd geen symptonen.
men borsten beginnen een klein beetje gevoelig te worden en begin te merken dat ik wel rap op mijn paard zit :stuck_out_tongue: nuja ik ben ook nog maar 2 dagen over tijd. Hoe zit het bij jullie?

Ik had vanochtend een kruitvat test gedaan… ook een licht streepje maar het is een streepje! Morgen de clearblue doen met weken indicator.
Gefeliciteerd … een streepje is zwanger!

Hoihoi,

Ahh leuke reacties gelukkig en jullie ook allemaal gefeliciteerd natuurlijk!! Nog een weekje voor @Chertje, spannend hoor!!

Die van mij was eerst blij vervolgens raakte die in shock, daarna in paniek en nu beseft hij het nog steeds niet helemaal, maar zit al wel dingen te lezen wat ik wel en niet zou mogen en voor een stoere luiertas zodat ook hij evt. de luiertas zou kunnen dragen haha. Ik denk dat het hij het pas gaat beseffen dat die papa wordt zodra de echo er is. Nog een weekje gelukkig, zit echt al af te tellen haha.

Ik heb ook nog geen symptomen, behalve mijn gevoelige en grotere borsten, waarvan ik denk oh dit is overduidelijk de zwangerschap. Wel heb ik nadat ik de symptomen las dat ik denk oh zou het daardoor misschien komen? Zoals het overmatig speeksel en hijgen zodra ik loop en bel tegelijk. Nu ben ik flink wat aangekomen de laatste jaar en is mijn conditie ook wel ver te zoeken maar dit is wel heel extreem!

Hebben jullie het al aan iemand verteld, familie/vrienden? Wij hebben het tegen onze ouders gezegd en schoonzusje en omdat mijn vriend de dag erna nog in shock was heeft hij het tegen zijn beste vriend verteld, die ook een kleine heeft en die nog erger in shock was toen hij het hoorde van zijn vriendin. Konden ze samen even bijkletsen hahaha

Ik heb ook lichte buikkrampen gehad, nu nergens meer last van. Uitgerekend op 5 april

Mijn vriend was verbaasd, wilde het ook niet houden. We zijn allebei 22 en wonen nog thuis. Ik heb 1 eierstok en een halve baarmoeder waardoor ik dus 50% kans heb op zwangerschap. Dit is dus een wonder en ik haal het dan ook niet weg. Mijn vriend zegt ik sta achter je keuze. Beetje mix feelings

Hoi allemaal, iedereen gefeliciteerd! Dit is mijn 2de zwangerschap, de eerste keer is met 7 weken misgegaan en nu ben ik inmidels 3 jaar verder. Mij partner en ik zijn al 6 jaar bezig en nu net voor we een traject in zouden gaan ben ik prompt zwanger! 6 sept de eerste echo en ben heel bang dat t niet goed is omdat ik alleen wat buikkrampen heb maar niet ziek of heel misselijk… ik kan en durf gewoon niet te geloven dat het zo is! Niemand weet het ook alleen mijn partner en ik… en jullie nu haha

Ik heb afgelopen maandag test gedaan en zwanger…was alleen niet de bedoeling.
Ik ben 36 jaar en heb 2 kids.
Ben gewoon depri en voel me vreselijk.
Ik wilde dat ik blij kon zijn maar ben t niet.
Dit voelt zo ellendig!!
Meer mensen die dit hebben of hebben jullie tips hoe ik hier uit kom en toch blij kan zijn??

Goedenavond allemaal,

Hier na 3 testen met dikke positieve strepen nog steeds in ongeloof…

Dit is met mijn huidige partner de 3de zwangerschap… helaas de vorige 2 niet mogen voldragen…

Heeeeel spannend allemaal…
Elk klein krampje in shock, elke toilet bezoek een opluchting😱 moeten nog wachten tot 5 sept voor de eerste echo…
Volgens berekening 20 april uitgerekend

Duimen draaien en toch een beetje proberen te genieten van het idee dat er een baby’tje groeit in mijn buik🤗

Hallo allemaal

Gefeliciteerd allemaal🤰🏼

Ik ben voor 29 april als het goed is.
Kan het zijn dat er nog niks te zien is op echo want m’n testen zijn positief clear bleu gaf aan 2-3 weken maar heb vorige week en vandaag al een echo gehad en zeggen dat ik me moet voorbereiden dat 't niks is. Terwijl ik al sinds 2016 geen positieve test meer heb gehad. 1% kans op spontane. Zwangerschap ivf en iui gehad helaas geen baby van gekregen.
MN botsten doen pijn ochtend misselijkheid sneller op m’n teentjes getrapt en kort lontje en emotioneel(normaal nooit)
Moet ik naar m’n lichaam en gevoel luisteren of moet ik de echoscopiste (heel jong meisje) geloven?

Groetjes

Wat vervelend al die spanning.

Helaas weet ik het antwoord niet op je vraag. Ik hoop dat je gevoel juist is. Alle symptomen wijzen er wel op. Sterkte met het wachten!

Hoi
Ben gisteren met de brief van 't ziekenhuis na de dokter geweest en gezegt dat ik 't er niet mee eens ben. Ik heb 2 kinderen en weet precies hoe ik me In die zwangerschappen heb gevoeld. Ik heb met de ha afgesproken dat ik wekelijks hcg prik en wekelijks een zwangerschap test doe want volgens de echoscopiste had ik een totale miskraam. Terwijl m’n borsten pijn doen en kots misselijk ben en om de 5 min na de wc ren om te plassen. Dus we weten nog steeds niet als we blij moet zijn of moeten voorbereiden opt ergste moeten voorbereiden.

Ik las dat als 't vruchtje je lichaam heeft verlaten dat de symptomen afnemen?

Groetjes

Oh jeetje dat is wel heftig maar gelijk een wonderkindje inderdaad. Kan begrijpen dat je mixed feelings hebt inderdaad maar misschien gaan die weg zodra hij het kindje heeft gezien op de echo?!

Hi Artie, ik denk dta de huisarts hierop het beste kan antwoorden. Ik heb toen ik 6weken was een echo gezien en daar zag je echt een klein kuikentje dus misschien is met 2-3weken idd te klein, maar geen idee hoor! Blijf idd een zwangerschapstest doen zoals de dokter zei en hopelijk is het toch een klein friemeltje wat zich goed heeft verstopt tijdens de echo!

Hoe gaat het met de rest van de groep? Sommige al een echo gehad?

Ik heb mijn eerste onverwachts met spoed een week eerder gehad vanwege mijn buikkrampen. Ze dachten even dta ik misschien een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zou hebben maar alles ging goed gelukkig! De week erop de intake en nog even snel kunnen kijken en stom maar kan het nog steeds niet helemaal geloven. Misschien komt dat omdat de we wachten tot 12weken om het rond re bazuinen…? Wat helemaal vreemd is is dat ondanks mijn ongeloof ik nu al in positiebroeken rondloopt omdat ik lijk op iemand vab 4maanden zwanger ipv 2 wat het gelijk lastig maakt om niks te kunnen zeggen haha. Voorlopig staat de uitgerekende datum op 11april ipv 15.

Passen jullie het ook al geen broeken meer en hoe vonden jullie de echo?

Hoi nadia

Vandaag hcg test uitslag gehad geeft aan 4 a 5 weken maar nog steeds geen zekerheid of onzekerheid bij mij nadat die echo scopiste dat zei. Ik weet niet als ik nu blij moet zijn of nog in spanning moet afwachten